That what´s friends are for!



Vänner är gudagott att ha. Jag blir alldeles varm och glad när jag tänker på mina vänner. Idag dök goa, fina Otto upp. Med sig hade hon goa, fina saker. Och självklart Olles julsenap. Är ni senapsgourmander som jag så borde ni smaka Olles. Jag ska se om jag kan spara lite.

Satt idag vid middagsbordet och åt. Måste försöka öva mig inför nyårsmiddagen. Den vill jag inte inta sängliggande. Middagen var idag signerad äldste sonen och mannen i mitt liv. Två rätter att välja mellan; champinjonsoppa eller tortellini med rökt kött och champinjoner. Jag åt lite av varje jag.

Imorgon tänker jag äta lite av varje också. Hummer, kräftstjärtar, räkor...och lite goda gojor och bröd därtill.
Skumpa med små bubblor går säkert också ned.  En skvätt åtminstone.
Var än ni är och vad än ni äter så hoppas jag ni njuter, tänker på goda vänner, närvarande eller ej och goda minnen av året som gått. Kassera de dåliga och spänn bågen för ett härligt, nyskapande, kreativt, och kanske framförallt roligt nytt år.

Jag har firat nyår på både det ena och andra sättet. På diverse ställen av olika karaktär. Från hemmets lugna vrå till Folkets Hus i Hofors och Casinot i Bern är steget inte så långt. Happy New Year är det överallt eller framförallt blir det det till vad du gör det till. Vare sig det är 31 december eller 2 januari. Vi kan i alla fall försöka.

Lev väl!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0