Makalöst!

 
Sju rätter senare på Växbo krog är livet ovanligt gott att leva. Vilken pärla krögaren Pär Johansson har utvecklat mitt ute i det trolska Hälsingland. Om du inte redan har tagit dig dit, gör det!
Musselsoppa med pilgrimsmussla på glaserade svartrötter och aioli, aborre med en terrin på potatis, västerbottensost och kantareller och kräftsås, havtornsorbet och olika tryfflar. Däremellan tre till rätter innehållandes lax, oxfilé och olika ostar. Mätt ja, men inte tungt mätt utan bara lyckligt mätt och belåten. Så som det kan bli när de bästa lokala råvarorna används och kärleken till mat märks och syns.
 
Lev väl!♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0