Mathantverk på en skimrande nivå.

En dessertbuffé för alla sinnen serverades den här halvgamla tanteluran igår. En av mästerkockarna sedan länge, Malin Söderström med rötterna i Gävle och Skärså utanför Söderhamn, hade i Gävles magiska gasklockor satt ihop en meny med rötterna i landskapen. En musikkomposition koordinerad med de olika rätterna gav en extra krydda åt härligheten. Magnikfik avslutning var en dessertbuffé med skogens bär som grädde på moset. Öga och gom och fler sinnen därtill fick en matupplevelse att bära med sig.
 
Lev väl!♥
 
Lev väl!♥

Kommentarer
Postat av: Torun

Vilket jobb du har! äta massa gott! kram

Svar: Joru!;-) Ibland glimmar det till. Kram
Vibeke Sjögren

2012-11-27 @ 22:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0