Smaken är som...
Jag vet just nu två saker som jag på stående fot kan säga att jag definitvt inte är förtjust i. I matväg alltså. Säger hon som alltid predikar att all mat kan vara god och allt ska prövas och annat smått pretentiöst dravel. Nåja, jag tycker faktiskt att gemene man och kvinna kan vidga sina vyer genom att pröva att äta något nytt, att inte prata om mat som äcklig eller skit och att ha respekt för mat. Och respekt för att vi kan få äta mat.
Två saker var det. Det ena är ketchup och det andra är friterade bananer med glass. Jag menar inte tillsammans för det skulle vara snudd på en katastrof, om det nu går att försämre tillståndet hos dessa två, ska vi kalla dem objekt. Hur man i hela friden kan komma på att förstöra något med ketchup är för mig en, om inte stor, så i alla fall gåta. Nog har jag ätit ketchup, framförallt på korv och hamburgare, men får jag välja så är jag utan.Till saken hör väl att undertecknad ett antal gånger i olika restaurangkök, just i färd med att servera den mest ljuvliga oxfilé, fått höra servisen ropa efter ketchup. En ärad och säkert helt klok gäst ber om ketchup. Klok kanske var att ta i. Sedan har vi då de svenska chinarestaurangernas älskling nummer ett, friterad banan med glass. Nu tror jag att jag ska sluta att skriva, innan jag säger något otillbörligt. Och faktiskt lägga min energi på något som är viktigare. En god bok och sömn t ex.
Till saken hör att den här LINGONKETCHUPEN sägs vara gudomlig. Sägs, säger jag, för än har inte livet på en Pynne skruvat av korken. Det är mycket möjligt att jag får omvärdera mina starka ambivalenta känslor för ketchup och släpa mig till korset. Vilken dag som helst!
Lev väl!♥
Två saker var det. Det ena är ketchup och det andra är friterade bananer med glass. Jag menar inte tillsammans för det skulle vara snudd på en katastrof, om det nu går att försämre tillståndet hos dessa två, ska vi kalla dem objekt. Hur man i hela friden kan komma på att förstöra något med ketchup är för mig en, om inte stor, så i alla fall gåta. Nog har jag ätit ketchup, framförallt på korv och hamburgare, men får jag välja så är jag utan.Till saken hör väl att undertecknad ett antal gånger i olika restaurangkök, just i färd med att servera den mest ljuvliga oxfilé, fått höra servisen ropa efter ketchup. En ärad och säkert helt klok gäst ber om ketchup. Klok kanske var att ta i. Sedan har vi då de svenska chinarestaurangernas älskling nummer ett, friterad banan med glass. Nu tror jag att jag ska sluta att skriva, innan jag säger något otillbörligt. Och faktiskt lägga min energi på något som är viktigare. En god bok och sömn t ex.
Till saken hör att den här LINGONKETCHUPEN sägs vara gudomlig. Sägs, säger jag, för än har inte livet på en Pynne skruvat av korken. Det är mycket möjligt att jag får omvärdera mina starka ambivalenta känslor för ketchup och släpa mig till korset. Vilken dag som helst!
Lev väl!♥
Kommentarer
Postat av: torun
ketchup är gott till pytt i panna, så det så! Friterad banan o glass är däremot aldrig gott! Varför blir man så kräsen när man blir gammal, förr bara tuggade man och var glad! kram
Postat av: Pynne
Haha, ja när fan blir gammal... Men vad gäller friterade bananer så var jag isf kräsen från the very beginning;-)
Postat av: Christina Wolff
I so totally agree with you! Trodde jag var ensam som tycker att friterad banan smakar baj... jag menar blää!
Postat av: Pynne
You will never walk alone;-) ifråga om friterade bananer. Vi kan ha en egen liten motståndsrörelse:-)
Trackback