Hopkokad!
Tänk vad ljuvlig en vanlig tisdagkväll kan bli. Guldkant på tillvaron!
Med lite god mat i solnedgången får alla bekymmer hicka och dör.
Lite marinerat fläskkött på grillen, god bea, pommes frites från frysdisken, spetskål med sesamolja och rågrillad sparris gjorde sitt, för att göra kvällen god.
Jag passade också på att koka ihop en ratatouille. Det gillar jag. Att äta ratatouille alltså. Ja, äta överhuvudtaget är en passion. Idag blev det dock en ratatouille av eget slag. En Kajsa Warg variant. Men ihopkokad blev den och med lime och timjan nådde den oanade höjder. Kanske inte som ratatouille men som, tja, något annat.
Rostad ratatouille är guld!
Guldkant!
Lev väl!♥
Med lite god mat i solnedgången får alla bekymmer hicka och dör.
Lite marinerat fläskkött på grillen, god bea, pommes frites från frysdisken, spetskål med sesamolja och rågrillad sparris gjorde sitt, för att göra kvällen god.
Jag passade också på att koka ihop en ratatouille. Det gillar jag. Att äta ratatouille alltså. Ja, äta överhuvudtaget är en passion. Idag blev det dock en ratatouille av eget slag. En Kajsa Warg variant. Men ihopkokad blev den och med lime och timjan nådde den oanade höjder. Kanske inte som ratatouille men som, tja, något annat.
Rostad ratatouille är guld!
Guldkant!
Lev väl!♥
Kommentarer
Trackback